Villa huren

Met maximaal 21 personen maak je gebruik van vier ruime, zelfstandige appartementen van in totaal 350 m2. Ieder appartement heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken en een woonkamer. Een ongekende luxe van samen zijn met een grote groep en veel privacy in de appartementen. Ideaal voor meerdere gezinnen, vrienden of een bedrijfsuitje. De villa is niet geschikt voor luidruchtige groepen en feestgangers.

maximaal 21 personen

8 slaapkamers

8 badkamers

4 appartementen

3.000 m2 tuin

Bij aankomst parkeer je voor de deur. Via de voordeur bereik je de hal die toegang geeft tot de vier appartementen en de speelkelder. In de speelkelder vind je diverse spellen voor jong en oud, waaronder tafelvoetbal en airhockey. In de winter stal je je ski’s in de skiruimte. Hier staan ook sleetjes voor je klaar. 

Kom samen in de royale tuin met groot terras en meerdere zitjes, BBQ en diverse speelgelegenheden, zoals een kabelbaan, glijbanen en een boomhut. Houd je ogen open, want met een beetje geluk spot je hier eekhoorns, reeën en andere dieren! ’s Avonds is de tuin sprookjesachtig verlicht. Loop de tuin uit en je staat midden op de mountainbike- en wandelroute. Binnen een half uur wandel je door de natuur naar Willingen.