Over de Villa

Villa die Sonne

Op 3 kilometer van Willingen in het dorp Schwalefeld staat ‘Villa die Sonne’ met vier mooie, royale appartementen. Je kan de hele Villa huren voor een gezellig familieweekend, vriendenweekend of bedrijfsuitje. Ook worden de appartementen los verhuurd, bijvoorbeeld voor een skivakantie of mountainbikeweekend met het gezin, partner of vrienden.

Alle appartementen hebben ruime slaapkamers, een woonkamer, een eigen keuken en twee badkamers. De bovenste etage wordt door de eigenaren gebruikt.

Luchtkuuroord Schwalefeld

In luchtkuuroord Schwalefeld geniet je in een schitterende, natuurlijke omgeving van de zuivere lucht. Op slechts 3 kilometer ligt het bruisende Willingen. Hier vertrekt de gondel in de winter en zomer en kun je gebruik maken van alle wintersportactiviteiten en andere voorzieningen. Op 250 meter afstand van Villa die Sonne bevindt zich een kleine supermarkt waar je elke ochtend vers brood kunt halen. In het dorp bevinden zich enkele restaurants.

Villa die Sonne heeft een speelkelder, ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en een prachtige, royale tuin van 3000 m2 met speelmogelijkheden en verschillende zitjes met BBQ. Loop de tuin uit en je staat midden op de mountainbike- en wandelroute. Binnen een half uur wandel je door de natuur naar Willingen.

Voel je thuis in Villa die Sonne