Villa die Sonne beschikt over vier royale appartementen. U kunt één of meerdere appartementen huren voor bijvoorbeeld een weekend weg, vakantie, familieweekend, vriendenweekend of bedrijfsuitje. Alle appartementen in de Villa hebben ruime slaapkamers, een woonkamer, een eigen keuken en twee badkamers per appartement. 

In het overzicht hieronder staan per appartement de kenmerken en beschikbaarheid vermeld.

Appartement 1 (4 tot 6 personen)​

Het royale appartement van 95 m2 op de eerste verdieping is geschikt voor 4 tot 6 personen en heeft twee badkamers en twee slaapkamers. De eetkamer en keuken hebben openslaande deuren die uitkomen op het terras achter het huis dat direct gelegen is aan de tuin.

Appartement 2 (5 personen)​

Het ruime appartement van 80 m2 op de eerste verdieping is geschikt voor 5 personen en heeft twee badkamers en twee slaapkamers. De woonkamer heeft openslaande deuren die uitkomen op het terras achter het huis dat direct gelegen is aan de tuin. 

Appartement 3 (6 personen)​

Het royale appartement van 95 m2 op de tweede verdieping biedt een schitterend uitzicht over de tuin en het prachtige landschap en biedt slaapgelegenheid voor 6 personen. Het appartement heeft twee badkamers en twee slaapkamers.

Appartement 4 (4 personen)​

Het ruime appartement van 80 m2 op de tweede verdieping biedt een schitterend uitzicht over de tuin en het prachtige landschap en biedt slaapgelegenheid voor 4 personen. Het appartement heeft twee badkamers en twee slaapkamers.

In het overzicht hieronder staat de beschikbaarheid van alle appartementen vermeld.

Klik op een datum om direct een reservering te plaatsen of neem contact met ons op.