Appartement huren

In sommige perioden is het mogelijk om een appartement te huren. Bijvoorbeeld voor een midweek, schoolvakantie of last-minute-weekend. Alle appartementen in de villa hebben twee ruime slaapkamers, een woonkamer, een eigen keuken en twee badkamers per appartement. 

In de weekenden wordt de villa voornamelijk als geheel verhuurd. In het overzicht hieronder staan per appartement de kenmerken en beschikbaarheid vermeld.

Appartement 1 (4 tot 6 personen)​

Dit ruime, zelfstandige appartement (95 m2) heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken, een eetkamer en een woonkamer met twee eenpersoons slaapbanken. Vanuit de eetkamer loop je zo het terras op en de royale tuin in met diverse zitjes en speelgelegenheden.

Appartement 2 (5 personen)​

Dit ruime, zelfstandige appartement (80 m2) heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken met eethoek in Duitse sfeer en een gezellige woonkamer. Vanuit de woonkamer loop je zo het terras op en de royale tuin in met diverse zitjes en speelgelegenheden.

Appartement 3 (6 personen)​

Dit ruime, zelfstandige appartement (95 m2) heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een eetkamer met keuken en een woonkamer. Vanuit de woonkamer en eetkamer heb je een schitterend uitzicht over de tuin en het prachtige landschap. Via de voordeur bereik je de tuin.

Appartement 4 (4 personen)​

Dit ruime, zelfstandige appartement (80 m2) heeft twee slaapkamers, twee badkamers, een keuken met een eethoek in Duitse sfeer en een gezellige woonkamer met uitzicht over het dorp en het prachtige landschap. Via de voordeur bereik je de tuin.